Te huur 200m2


Nr 18Nummer 18 betreft een zelfstandige kantoorunit met eigen entree. De entree is gelegen aan de kopse kant van het gebouw . Het unieke metselreliëf in de voorpui en de ruime uitbouw geven deze unit een zeer bijzonder uitstraling.

 

De kantoorunit is 200m2 groot, verdeeld over drie niveaus, begane grond, souterrain en bel-etage . De begane grond heeft  een vrije hoogte van bijna vier meter en is voorzien van  een  zeer sfeervolle uitbouw. De glazen pui, acht meter breed en over de volle hoogte, staat garant voor een zeer prettige lichtinval. De kozijnloze glashoeken, mahonie houten liggers en zinken  dakrand,  geven het geheel een zeer moderne uitstraling.

 

Het souterrain is door de hoogte van 2.4 meter ook zeer bruikbaar als werkruimte. Naast drie kleine ramen in de westgevel, bevindt zich een groot raam van 3 meter  breed in de tussenmuur naar de ruimte op de begane grond zodat ruim voldoende daglicht tot het souterrain toetreed. In het souterrain bevind zich tevens een oude kluiskamer voorzien van een stalen kluisdeur.

De bel-etage staat in open verbinding met de ruimte op de begane grond zodat  dit ook een zeer prettige lichte ruimte is.

Op de bel-etage is tevens een pantry gesitueerd.20
 
18
De Maalderij, Standerdmolen 20, 3995 AA Houten, tel 06-53256415 info@demaalderijhouten.nl

Copyright © De Maalderij Houten 2004 - |